Om Enova A+
Varmepumper til fast pris fra ENOVA A+
Med en varmepumpe vælger du at opvarme jeres hjem med en grøn løsning. Få gratis rådgivning, og bliv guidet trygt og sikkert gennem dit køb af varmepumpe med ENOVA A+. Ring 72118880 og hør mere.

Hvad vil ENOVA A+


Vi hedder ENOVA A+. “E-” fordi vores tilgang er Enkel og Effektiv. “NOVA” fordi den også er ny og innovativ – enova-tiv. Og dens mål er at bidrage til moderne boliger med et “A+”,  mærket på boliger, der er energieffektive og økonomisk og miljømæssigt bæredygtige.


ENOVA A+ kom til verden i 2013. Ledelsen – som også er hovedejerne – består af Jesper Kring, Jacob Jensen, Rasmus Bøegh Danielsen og Martin Falch Rasmussen.


I kampen for et bedre klima har verden brug for bæredygtige energiløsninger, der er konkurrence­dygtige på markedsvilkår. I udviklingen og leveringen af disse løsninger, besidder Danmark en international førerposition.


Hos ENOVA A+ vil vi med vores kommercielle og kundeorienterede koncepter være en forandringsleder og en accelerator i denne udvikling. For vi føler ansvar for en bæredygtig forvaltning af den klode, vi er blevet sat på, og som vi skal give videre til kommende generationer.


Derfor arbejder vi passio­ne­ret på at gøre grønne energi­løsninger enkle at forstå og attraktive at investere i på de områder, hvor det har størst ’grøn effekt’ – fx i boligopvarmningen.


Vi kalder det at gøre bæredygtighed bæredygtig – i realiteternes verden og på privat- og markedsøkonomiske vilkår.


Hvordan gør ENOVA A+?


Vi arbejder kommercielt, kundeorienteret og ud fra et entreprenant mindset. Og vi er startet med fokus på den private boligopvarmning. For den står i gennemsnit for mere end 80% af private husstandes energiforbrug. Derfor er det et område med et stort grønt potentiale.


Vores mål er i de ca. 700.000 danske husstande, der er individuelt opvarmet, at få udskiftet opvarmning med olie og gas til opvarmning med energieffektive varmepumper.


ENOVA A+ i dit lokalområde


For at nå vores mål kræver det, at vi både tænker globalt og handler lokalt. Derfor engagerer vi os i lokalområder for at oplyse og skabe opmærksomhed omkring de grønne løsninger – og for at være tæt på og nemt tilgængelige for dig og for vores øvrige kunder.


Vi ønsker samtidig at skabe rammerne og sociale redskaber til at du nemt kan samle kræfterne i dit lokalområde og høste ekstra økonomiske og grønne fordele, fx med etablering af en lokal “indkøbsforening” med opnåelse af mængderabatter mv.

Grøn livsstil gjort enkelt

ENOVA A+ er en grøn virksomhed, som udelukkende arbejder med udbredelsen af varmepumper og andre grønne teknologier. Det sker via kurser og personlig rådgivning og via direkte salg, installation og efterfølgende servicering. Målet er herigennem at bidrage aktivt til Danmarks grønne omstilling.

ENOVA A+ Sjælland

Ragnagade 7,  2100 København Ø


ENOVA A+ Jylland

Præstemarken 76, 8752 Østbirk


Tlf. 72 11 80 88

Mail: info@enova-aplus.dk

CVR-nr. 35858547