Sådan virker en varmepumpe
Varmepumper til fast pris fra ENOVA A+

72 11 80 88

Forstå hvordan en varmepumpe virker og hvorfor det er en grøn løsning der er god for miljøet.  Bestil et gratis og uforpligtende møde og få rådgivning om køb af varmepumpe af ENOVA A+

Sådan virker en varmepumpe


En varmepumpe virker ved at bruge den varme der er i luften eller jorden udenfor, til at opvarme en væske. Varmepumpen suger derefter varmen ud af væsken, inden den igen sendes afsted for at blive opvarmet.


Varmen bruges til at få en helt speciel væske inden i varmepumpen til at fordampe. Herefter bruges kompressoren i varmepumpen til at hæve trykket i det rum som den fordampede væske er i. Derved stiger temperaturen af væsken til mellem 100 Co og 125 Co. Det er den varme som varmepumpen bruger til at opvarme radiatorerne og vandet i vandhanerne i jeres hjem.

DET SIGER VORES KUNDER*****

Alt i alt en super oplevelse med god kommunikation og ingen overraskelser - kan klart anbefales!

Steffen*****

Effektive og troværdige folk. En aftale er en aftale. Ingen ekstra omkostninger.

Gitte 

FÅ GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE RÅDGIVNING

 
 

En varmepumpe er en grøn løsning


65% af den energi der bruges til at lave el i Danmark kommer fra grønne energikilder som vind, vand, sol, affald og biobrændsel. Og målsæltningen er klar, fremover skal endnu mere af vores el komme fra grønne energikilder. En varmepumpe bruger netop el til at udvinde varme fra omgivelserne omkring os. Derudover er en varmepumpe meget mere effektiv end for eksempel et oliefyr. Det vil sige at en varmepumpe bruger langt mindre energi når den laver varme end et oliefyr, og er derfor langt billigere i brug.


Få rådgivning hos ENOVA A+


Når I har udfylte kontaktformularen nedenfor, sørger vi for at kontakte jer så hurtigt som det er muligt. Så finder vi sammen den dato der passer bedst til en grundig gennemgang af jeres muligheder for at få installeret en varmepumpe.


Vi glæder os til at møde jer.