Kursus
Varmepumper til fast pris fra ENOVA A+

Vi hjælper dig med at vælge din nye varmeløsning på et oplyst grundlag

Kursus, telefonkonsultation eller hjemmebesøg

Hos ENOVA A+ kan du få hjælp og rådgivning på flere måder - alt efter hvad der passer dig bedst:


Kursus (gratis)

Vi holder løbende kurser forskellige steder i landet. Du finder nærmere info om tid, sted, indhold og tilmelding ved at vælge din nærmeste lokalitet i drop-down-menuen under "Kursus" i hovedmenuen.

 

Telefonkonsultation (gratis)

Vi giver dig svar på alle dine spørgsmål og kan beregne løsninger, priser og forventet varmeøkonomisk besparelse. Ring til os på 72 11 80 88 eller giv os dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Hjemmebesøg (gratis)

Vi kommer hjem til dig, så vi sammen kan gennemgå din bolig og dine nuværende installationer og finde den bedste og mest fordelagtige løsning. Ring og book dit møde på 72 11 80 88.


DET SIGER VORES KUNDER*****

Alt i alt en super oplevelse med god kommunikation og ingen overraskelser - kan klart anbefales!

Steffen*****

Effektive og troværdige folk. En aftale er en aftale. Ingen ekstra omkostninger.

Gitte 

FÅ GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE RÅDGIVNING

 
 

Køb af varmepumpe nemt og trygt


Vi gør jeres køb af en varmepumpe nemt og trygt, vi tager os nemlig af det hele. Når vi sammen har fundet den bedste løsning til jer, udarbejder vi et fast tilbud til jer, så der ikke er usikkerhed om prisen. Vi indhenter nødvendige tilladelser og sikrer de nødvendige indberetninger til myndighederne. Vi sørger også for at håndværkerne kommer til den aftalte tid og at deres arbejde bliver udført i højeste kvalitet. Til allersidst sørger vi for at anlægget er indstillet korrekt. og at I har lært hvordan det virker.


Bestil rådgivning fra ENOVA A+


Når I har udfylte kontaktformularen,, sørger vi for at kontakte jer så hurtigt som det er muligt. Så finder vi sammen den dato der passer bedst til en grundig gennemgang af jeres muligheder for at få installeret en varmepumpe.


Vi glæder os til at møde jer.

Få gratis og uforpligtende rådgivning hos ENOVA A+. Vi hjælper dig trygt og sikkert gennem dit køb af varmepumpe. Ring på 72118880 og hør mere.

Grøn livsstil gjort enkelt

ENOVA A+ er en grøn virksomhed, som udelukkende arbejder med udbredelsen af varmepumper og andre grønne teknologier. Det sker via kurser og personlig rådgivning og via direkte salg, installation og efterfølgende servicering. Målet er herigennem at bidrage aktivt til Danmarks grønne omstilling.


ENOVA A+ Sjælland

Ragnagade 7,  2100 København Ø


ENOVA A+ Jylland

Præstemarken 76, 8752 Østbirk


Tlf. 72 11 80 88

Mail: info@enova-aplus.dk

CVR-nr. 35858547