Mini-kursus i Næstved

Varmepumpe-køb for begyndere

Gratis mini-kursus på Klimacenter Næstved

 

Uanset om du har oliefyr, gasfyr, træpiller, elvarme eller noget helt femte, er dit valg af ny varmeløsning en stor og vigtig beslutning med konsekvenser i de næste mange år både for komforten i din bolig og for din privatøkonomi.

 

Derfor er det vigtigt, at du kan tage din beslutning på et oplyst grundlag. Og derfor inviterer vi til mini-kurser rundt omkring i landet, hvor vi i en afslappet atmosfære giver dig en indføring i alt, hvad du skal vide for at kunne tage et kvalificeret valg af ny varmeløsning.

 

Mini-kurset varer ca. 2 timer og giver dig konkret og brugbar viden om varmepumper, hvad der vil passe til din bolig, og hvordan du finder en god model og en god installatør.

 

Bemærk at kurset primært har fokus på luft/vand- og jordvarmepumper til erstatning for boligens nuværende primære varmekilde. Luft/luft bliver kun behandlet i mindre omfang.

 

Vi ser frem til at se dig og til et par gode timer sammen!

Program

  • Undervisning om luft/vand og jordvarme
  • Spørgsmål i plenum
  • Se og oplev varmepumpe-udstillingen
  • Info-bod med personlig rådgivning
  • Mulighed for at booke hjemmebesøg

 

Under kurset er der kaffe og vand og efterfølgende en let forplejning (gratis).

 

Tidspunkt

Kurserne i Næstved holder i øjeblikket pause. Vi forventer at være tilbage igen i 2. halvår 2019. Har du inden da spørgsmål eller behov for anden hjælp, så kontakt os endelig på 72 11 80 88.

 

Sted:

Klimacenter Næstved (Brødrene Dahl), Militærvej 22, 4700 Næstved

 

Tilmelding:

Send din tilmelding via tilmeldingsboksen her på siden – eller ring eller SMS til 22678088.

Tilmeldingsfrist er senest kl. 17 dagen inden det valgte møde.

TILMELDING TIL

MINI-KURSUS

 
 

 

Kurset bliver afholdt af ENOVA A+. Vi tilbyder:

  • Stort udvalg af tysk- og svensk-producerede kvalitets-varmepumper
  • Hurtig og komplet installation til en fast og konkurrencedygtig pris
  • Energilån til 0% i rente uden sikkerhedsstillelse
  • Personlig rådgivning og service igennem hele processen

Se din personlige besparelse med en varmepumpe

 

En varmepumpe (luft/vand eller jordvarme) kan fuldt ud erstatte dit nuværende naturgas- eller oliefyr, og den giver dig samtidig en stor besparelse på varmeregningen.

 

Størrelsen af din besparelse kan du allerede nu få beregnet, hvis du går ind og indtaster din adresse og tilretter dine oplysninger i Energistyrelsens smarte beregner. Den kommer du til ved at trygge på knappen lige herunder..

 

OBS!!

Beregneren benytter data fra BBR og viser dig din anslåede fremtidige varmeudgift både med luft/vand-varmepumpe og med jordvarme. Vær opmærksom på, at installationspriserne på siden er overslag, som ligger væsentligt over installationspriserne hos ENOVA A+.

Bestil rådgivning om varmepumper hos ENOVA A+

 

Når I har udfyldt kontaktformularen, sørger vi for at kontakte jer så hurtigt som det er muligt. Så finder vi sammen den dato, der passer bedst til en grundig gennemgang af jeres muligheder, for at få installeret en komplet varmepumpeløsning.

 

 

Vi glæder os til at møde jer.